Tuesday, November 30, 2010

Masih Mencari Kerja Lagi

okey.....walaupun satu interview dah lepas tapi kene cari kerja gak....takut tak dapat kerja yang dah interview.....susah gak nak cari kerja ekk.....tapi kite kene lah rajin berusaha...insyaAllah akan dapat kerja suatu hari nanti.......

interview kerja MPH Alamanda Putrajaya dah lepas.....ade lagi satu interview kat Putra Walk,berdekatan dengan Jusco Taman Equine je belum pegi....nasib baik owner office tu still buka interview wlaupun interview aku di situ sebenarnye sabtu lepas (27.11.2010)....hehehe.....

but, i'm still cari kerja lagi sampai betul2 aku dipanggil utk kerja......hahaha.....kerja yang aku minta di SPA kebykan adalah pembantu tadbir....biar pn gaji sikit tapi kalo dinaikkan pangkat gaji byk gak......kerja di kerajaan lagi okey dari kerja kat swasta.....but...aku akan kerja tak kira lah sama ada kerja kerajaan or kerja swasta....yang penting HALAL......betol tak?????heeeee......

Monday, November 29, 2010

Fuhh!!!!!!Lega......

anda nak tahu nape saya lega??????saya lega sbb saya dah pegi interview tadi........Alhamdulillah...semua berjalan dengan lancar......tunggu saja panggilan dari HR MPH......bile la aku nak start keje nie??????????memerlukan duit utk byr bnde yg patut dibyr.....huhuhu........

Can't wait Nur Shafina Ak. Damit coming here.......

tak sabar nak tunggu my best friend dtng sini......dah lame tak jupe die......last jupe die pn mase die belajar kat Shah Alam.....die adalah Nur Shafina Ak. Damit......die tinggal kat Sabah......miss her soooo much.......jangan lupe bwk buah tangan dari sana utk kitaorg ekk....hehehe.....peace!!!! =D

inilah my best friend....comey tk???

Sunday, November 28, 2010

MAHA 2010

Pas zohor td....terus kuar ge MAHA 2010 dgn my family.....time pegi tu,Ya Allah....jammednye.......tapi Alhamdulillah, selamat sampai kt MAHA 2010.....sebenarnye ade 2 sebab nak sana.....1) ade kenduri kahwin....2) of course la MAHA 2010....hahaha.....cari parking dekat2.....akhirnye parking kat ladang tapi dekat la......ini lah gelagat2 saya with my family.....so saksikanlah...... =)

with my dad & my siblings....

ape la yg dibuat oleh 3 org adk laki aku nie????


Adoiiii.....byk betol gambar yang nak diupload....tapi 2 gmbr jela saya upload.....nak upload byk lak.......hehehehe....jangan marah2 ekkk......time balik now.....sampai umah pn dh nk dekat kul 6.30pm.....memang penat.....oklah smpi di sini saje....nti de mase sy update lg....MAHA 2010 start 26th November until 05th December 2010.......jemput2 la ge....kalo jammed,sila lah sabar.......ok....kalo nak tengok gmbar yang laen,sila refer kat facebook saya......kelly anie....gmbr pakai bju kurung......see u soon.....

Wassalam.............



interview.....interview.....interview......

tomorrow evening......

i have one interview at MPH Alamanda Putrajaya.......
interview for General Clerk.......
wish me good luck k..........

bakal tempat aku keje nanti..... =)