Wednesday, July 20, 2011

My Favorite Kp0p Song


~Like A Movie & Hands Up - 2PM~
 
 
~Mona Lisa - Mblaq~
 
~Hello Hello - FT Island~
sebenarnya banyak lagi...
tapi tak ape la...
 
aku minat:
-> Beast/B2st
-> Infinite
-> U-Kiss
-> SNSD
-> Super Junior
-> SS501
-> dan ramai lagi sehingga tak boleh senaraikan


hehehe...
^_^

Friday, May 27, 2011

After Majlis Pertunangan

Assalamualaikum...
sudah bape hari aku dh jadi tunangan org...
mmg best...tapi....
nak kena fikir pasal tunang, macam mane nak jage hubungan nie dgn baik dlm mase setahun....

Aku tunang sabtu lepas (21 May) tahun nie...
mmg berdebar la time tue..


hantarannye 12-9 kot...
tak sempat nak kira hantaran dari pihak lelaki...
tp pihak aku 9 dulang je....

dari pihak lelaki

dari pihak perempuan

menyarung cincin tunang di jari manisku

bersalaman dgn bakal mak mentuaku...

and last....

bergambar dgn tunangku & bakal suamiku....

apa pn semuanye berjalan dgn lancar...
perbincangan pn berjalan dgn lancar....

Syukur kepada Allah s.w.t.
kerana telah memberi majlis pertunanganku dgn lancar....

Ok la...tak mahu la citer panjang....
tgu lah time kahwin lak....
hehehe....

Wassalam........










Wednesday, May 11, 2011

Before Majlis Pertunangan....

tinggal lagi seminggu je majlis pertunangan aku dgn my love nak bermula...rase tak sabar pun ade....hehe....tapi pape pun kena sabar jugak.....Alhamdulillah, akhirnya bertunang gak setelah 3 tahun lebih kami bercouple....rase macam mimpi je....lepas tunang, kahwin lak....pastu dapat anak....hahaha.....

begitu banyak dugaan dan halangan semasa bercouple....tapi dengan tabah dan sabar menghadapi dugaan ini akhirnya bersedia untuk mendirikan rumah tangga....harap-harap semuanya berjalan dgn lancar semasa majlis pertunangan bermula....ammiinnnnn.....

ok la....tak mahu lah cerita panjang-panjang....nanti kalau ade cerita lagi, aku post lagi.....askum....

Thursday, March 24, 2011

Hari yang Paling Bahagia dalam Hidupku Bakal Tiba....

wah.......dh lame tk update blog.....huhuhu.....tk sempat nk update......akhirnye dpat gak update blog.....kali ini aku nk citer pasal hari yg plg bhgia dlm hidupku.......tapi citer sikit2 jela....tk mahu pnjg2....hehehe.....

tak sabar nak menunggu waktu ini bln 5 nti.....hehehe....kalo korg nk tahu,sabar2 la ekk....aku akan gtau gak suatu ari nti....sabar....sabar....sabar itu kn separuh dari iman......so bersabarlah.....bln 5 tk lame lg......

ok la....smpi di sini saja....de mase aku update lg.....hehehe......