Friday, May 27, 2011

After Majlis Pertunangan

Assalamualaikum...
sudah bape hari aku dh jadi tunangan org...
mmg best...tapi....
nak kena fikir pasal tunang, macam mane nak jage hubungan nie dgn baik dlm mase setahun....

Aku tunang sabtu lepas (21 May) tahun nie...
mmg berdebar la time tue..


hantarannye 12-9 kot...
tak sempat nak kira hantaran dari pihak lelaki...
tp pihak aku 9 dulang je....

dari pihak lelaki

dari pihak perempuan

menyarung cincin tunang di jari manisku

bersalaman dgn bakal mak mentuaku...

and last....

bergambar dgn tunangku & bakal suamiku....

apa pn semuanye berjalan dgn lancar...
perbincangan pn berjalan dgn lancar....

Syukur kepada Allah s.w.t.
kerana telah memberi majlis pertunanganku dgn lancar....

Ok la...tak mahu la citer panjang....
tgu lah time kahwin lak....
hehehe....

Wassalam........










Wednesday, May 11, 2011

Before Majlis Pertunangan....

tinggal lagi seminggu je majlis pertunangan aku dgn my love nak bermula...rase tak sabar pun ade....hehe....tapi pape pun kena sabar jugak.....Alhamdulillah, akhirnya bertunang gak setelah 3 tahun lebih kami bercouple....rase macam mimpi je....lepas tunang, kahwin lak....pastu dapat anak....hahaha.....

begitu banyak dugaan dan halangan semasa bercouple....tapi dengan tabah dan sabar menghadapi dugaan ini akhirnya bersedia untuk mendirikan rumah tangga....harap-harap semuanya berjalan dgn lancar semasa majlis pertunangan bermula....ammiinnnnn.....

ok la....tak mahu lah cerita panjang-panjang....nanti kalau ade cerita lagi, aku post lagi.....askum....