Wednesday, May 11, 2011

Before Majlis Pertunangan....

tinggal lagi seminggu je majlis pertunangan aku dgn my love nak bermula...rase tak sabar pun ade....hehe....tapi pape pun kena sabar jugak.....Alhamdulillah, akhirnya bertunang gak setelah 3 tahun lebih kami bercouple....rase macam mimpi je....lepas tunang, kahwin lak....pastu dapat anak....hahaha.....

begitu banyak dugaan dan halangan semasa bercouple....tapi dengan tabah dan sabar menghadapi dugaan ini akhirnya bersedia untuk mendirikan rumah tangga....harap-harap semuanya berjalan dgn lancar semasa majlis pertunangan bermula....ammiinnnnn.....

ok la....tak mahu lah cerita panjang-panjang....nanti kalau ade cerita lagi, aku post lagi.....askum....